Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[I] Orthus review

Pba

Rekomendowane odpowiedzi

Bywalec
Opublikowano

Nie wiem czemu, ale nie mogę wstawić video.

Tutaj link:

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Sygna by. Pba ||Liczba permów na dwóch kontach: 28 || Masz pytanie co do wyposażenia za NX? Pytaj na PM|| Moje permy:

[Konto I]Mam na pernament: Kolor Nicku, Logo Clanu, M416 CQB, Famas G2, M4 Super 90, MP5 MOD Mark II, MK14 Mod 0, FR F2, Wa2000-1 Tactical, M4A1, L96A1 Arctic Wolf, G36E Valkirie, M6A2 SRT (infinity case), P90 TR (infinity case), G18 Cobra, SCAR-L Trisepear, XK-8 Tactical (infinity case), American Eagle.

Oraz: M4A1 SopMod na do 2015 roku [unban. Nexonnnn <3]

[Konto II]Mam na pernament: AK-47, C1860N, Carbon 15, Bushmaster Type 97, American Eagle, XM8-Spiders, FR F2, CZ Scorpion EVO 3 A1, Cyklops Bandana, Recon Vest, KNT-308, S58 Muskiet

Opublikowano

Czego ty masz taki jebitnie zjebany głos nie nadajesz się do recenzowania tych filmików pod względem głosu komentujesz czasami nie potrzebnie nie wiem jak niektórym ale mi się osobiście nie zbyt miło go ogląda bo cały czas gadasz praktycznie o dup...e marynie taka jest prawda.

Opublikowano

Dokładnie od razu się odechciewa tego oglądać, a do tego ty też nie masz dokładniej wiedzy jak tej broni sie używa, bo każdy wie jak grasz.

76561198090890807.png

Opublikowano

Aby wrzucić tak filmik wpisujesz

skrócony link z "udostępnij"

tak na przyszłość :>
Jak dla mnie mikrofon za cicho, do głosu nic nie mam.
Podoba mi się to, że nie ma za dużo obijania w bawełnę tylko konkretne rzeczy na temat broni :>
Opublikowano

nie będę tego hejtował, bo zaraz ktoś napisze "jak umiesz to zrób lepszy", lepiej by było abyś nie nagrywał głosu albo sobie go zmienił w programie

Opublikowano

ahahahah ta pizda mnie zablokowała xDD

puacz madafakerze pizdo frajerze...

jak mnie zwarnujesz Piecu. PRZESTANE CIE LUBIC!

chujowa recenzja. nie znasz sie na broniach

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...